Filteri

Napon

Struja

Snaga

Tip konektora

Prikaz 1–24 od 91 rezultat

Ako Vam je potreban punjač za laptop na pravom ste mestu. Punjaci za laptopove za sve modele Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo i drugih poznatih brendova laptopova uvek na stanju.

Proverite našu ponudu u nastavku, sigurno je i vaš punjač tu. Ako ne možete sami da se snađete pri odabiru odgovarajućeg punjača, ne oklevajte da nas pozovete.

PročitajteKako da odaberem odgovarajući punjač za laptop

Punjac za laptop je jedan od vaznijih delova laptopa. Veoma je vazno da punjac koji koristite za laptop bude odgovarajuci, u pogledu jacine i kvaliteta.

Kada se desi da morate da zamenite punjac koji ste dobili uz laptop treba da obratite paznju na nekoliko stvari.

Punjac za laptop treba da bude istog napona kao i originalni punjac, na primer 19V ili 19.5V, a ove podatke mozete naci i na laptopu. Struja, tj. Amperaza moze da bude ista ili veca, ali nikako manja od one koja je neophodna.

Ukoliko koristite slabiji punjac za laptop od onog koji je proizvodjac propisao moze se desiti da laptop radi sporije, da ima losije performanse, sporije ce se puniti, a uticace i na zivotni vek baterije.

Da li je sigurno da koristim punjac koji nije original?

Punjaci za laptop koje prodajemo u Hotspotu su punjaci visokog kvaliteta, istih karakteristika kao originalni punjaci, koji ce obezbediti kvalitetno i stabilno punjenje baterije. To su tipski laptop punjaci za svaki model laptopa i u potpunosti odgovaraju originalnom punjacu, a cenovno su dosta pristupacniji.

Svi punjaci imaju prenaponsku zastitu tako da su Vas laptop i baterija sigurni.

Kako da odaberem punjac za svoj laptop?

Na nasoj web stranici prvo odaberite proizvodjaca laptopa, a zatim pomocu filtera odaberite napon i struju punjaca za laptop. Ove informacije imate na starom laptop punjacu ili na poledjini laptopa.

Pored ovoga treba obratiti paznju i na tip konektora (deo na punjacu koji ide u laptop) koji treba da odgovara Vasem laptopu. Na nekim modelima je moguce vizuelno uporediti da li je konektor isti, dok cete za neke modele morati da izmerite precnik konektora. Detaljan vodic mozete procitati ovde.

Ako Vam je sve ovo previse komplikovano pozovite nas i mi cemo odrediti koji je punjac odgovarajuci za Vas laptop.

Laptop se ne puni, kako da znam da je punjač u kvaru?

U nasoj radnji mozete isprobati svaki punjac za laptop i na licu mesta videti da li se laptop puni, a ako postoji neki drugi problem i to mozemo resiti u nasem laptop servisu.