Filteri

Snaga

Tip konektora

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Punjači za MacBook, MacBook Pro koje prodajemo su zamenski punjači visokog kvaliteta.

Istih karakteristika kao i original Apple punjač, obezbeđuju stabilan napon i struju punjenja. Ne morate da brinete da li će se Vaš laptop puniti ispravno.

Sa našim punjačima za MacBook možete računati na brzo i pouzdano punjenje Vašeg laptopa bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Nabavite vrhunski zamenski punjač za MacBook i MacBook Air kako biste osigurali besprekorno punjenje vašeg uređaja. Naši visokokvalitetni punjači za MacBook pružaju pouzdanu snagu i kompatibilnost s vašim uređajem, omogućavajući vam brzo i efikasno punjenje baterije.

Sa našim punjačem za MacBook, nećete morati brinuti o kompatibilnosti ili performansama. Ovi zamenski punjači dizajnirani su kako bi pružili istu pouzdanu snagu kao originalni punjači, omogućavajući vam da ostanete produktivni bez obzira gde se nalazite.

Savršeno se uklapajući sa MacBook i MacBook Air modelima, naši punjači osiguravaju sigurno i stabilno punjenje, štiteći vaš uređaj od preopterećenja i prenapona. Izdržljivost, efikasnost i kompatibilnost ključne su karakteristike naših punjača za MacBook, pružajući vam mir dok koristite svoj laptop.

Osigurajte brzo i sigurno punjenje uz naše pouzdane punjače za MacBook i MacBook Air.