Miš WiFi Logitech MX Anywhere 2S Graphite 910-007230

 

рсд10,469.34Besplatna isporuka!

Na zalihama

Količina
Sačuvaj
SKU: DC36157. Kategorija: .

Opis

Predstavljamo vam Logitech MX Anywhere 2S – Bluetooth bežični optički miš u elegantnoj sivoj boji. Ovaj miš je savršen izbor za one koji traže kombinaciju vrhunskih performansi, praktičnosti i stilskog dizajna.
Logitech MX Anywhere 2S je osmišljen sa fokusom na mobilnost i preciznost. Sa naprednim optičkim senzorom visoke rezolucije, ovaj miš omogućava glatko i precizno praćenje pokreta na različitim površinama, bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili u pokretu.
Bluetooth bežična tehnologija omogućava vam slobodu kretanja bez nepotrebnih kablova. Povežite svoj miš sa laptopom, tabletom ili desktop računarom jednostavnim pariranjem preko Bluetooth veze, bez potrebe za prijemnikom.
Dizajniran sa naglaskom na ergonomiju, MX Anywhere 2S pruža udobnost tokom dugotrajne upotrebe. Svojim kompaktnim dimenzijama i laganim dizajnom, ovaj miš je savršen partner za putovanja i rad na terenu.
Pored toga, MX Anywhere 2S dolazi sa brojnim dodatnim funkcijama kao što su brzo prebacivanje između tri uređaja, dugme za brzo skrolovanje i pu
njiva baterija koja omogućava dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem.

Bluetooth: Da
Broj tastera: 7
Frekvencija odziva: 2.4 GHz
Podrška za više uređaja: Da
Povezivanje uređaja: Bežična konekcija
Preporučena upotreba: Univerzalna
Prilagodljiva rezolucija pokreta: Da
Rezolucija miša: 4000DPI
Tehnologija detekcije pokreta: Optički

Dodatne informacije

Tip konekcije

Bežični

Kategorija

Miševi

Brend

Logitech