Xiaomi nocno svetlo Mi Motion-Activated Night Light 2 – Bluetooth ORG

 

рсд2,089.00

  • Aktivacija pokreta velikog dometa, svetlo se uključuje čim uđete u zamračeni prostor.
  • Rotacija od 360° -Magnetni dizajn za fleksibilno podešavanje
  • Niska potrošnja energije -Trajanje baterije od 17 meseci kada se koristi isključivo kao senzor.
  • Detekcija pokreta ljudi/životinja
  • Detekcija uslova ambijentalnog osvetljenja
  • Povežite se sa nizom pametnih uređaja preko Bluetooth mrežnog prolaza.
Količina
SKU: m_IT867. Kategorija: .

Opis

Xiaomi nocno svetlo Mi Motion-Activated Night Light 2 – Bluetooth FULL ORG (BHR5278GL)

Pametna podešavanja osvetljenja preko aplikacije

Prilagodite svoje idealno noćno osvetljenje. Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) može da detektuje kretanje ljudi u mraku. Kada se detektuje, svetlo se uključuje

Nezavisne funkcije senzora*

Iskoristite pametne veze na najbolji način. Praktično i zabavno, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) može da se koristi kao senzor pokreta* i senzor svetla*. Koristeći Bluetooth gejtvej, uređaj se može podesiti da se povezuje sa različitim uređajima u različito vreme.

Kada ustanete između ponoći i 7:00 noćno svetlo u vašoj spavaćoj sobi detektuje kretanje i automatski uključuje Mi Smart LED plafonsko svetlo na nisko osvetljenje

Kada stignete kući sa posla u 19:00, noćno svetlo na vašem prilazu detektuje tamno ambijentalno osvetljenje i kretanje i automatski uključuje Mi Smart LED plafonsko svetlo i Mi Air Purifier

Dizajn magnetnog nosača

Rotacija od 360° za još pristupačnije scenarije osvetljenja. Noćno svetlo može slobodno da stoji na ravnim površinama kao što su noćni ormarići.

Nalepnica* na bazi se može koristiti za montažu.

Povećajte osvetljenost u ormarima i tremovima za jasno osvetljenje bez potrebe da palite glavno svetlo. Smanjite osvetljenost na stepenicama i spavaćim sobama za meko osvetljenje koje ne ometa.

Uklonite noćno svetlo sa baze da biste ga zasebno koristili.

Široka oblast detekcije od 120°

Do udaljenosti senzora do 6 m. Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) ima prilagođeno Fresnel sočivo koje može da detektuje najosetljivije ljudske pokrete. Uređaj ima izuzetno širok horizontalni opseg senzora od 120° koji može da detektuje kretanje na udaljenosti od 6 m* ispred svetla i 2,5 m* sa strane.

Bez vidljivog treperenja*, bez štetnog plavog svetla*

Izvor svetlosti je naučno konfigurisan za poboljšanu zaštitu očiju Odlikuje se toplom, nežnom žutom svetlošću od 2800K* bez vidljivog treperenja ili štetnog plavog svetla, tako da možete da ustanete noću, a da nikoga ne ometate.

Glavne karakteristike
Snaga 0.35W
Napon 4.5V
Temperatura boje 2800K
Svetlosni fluks 2.5 – 25 lm
Doseg senzora Ispred 6 m, sa strane 2.5 m/ugao 120°
Opšte
Dodatne informacije Konekcija: Bluetooth 4.2 BLE; Android: Android 4.4 & iOS 9.2 i noviji
Boja Bela
Dimenzije 62 x 80 mm
Težina 121g
Model MJYD02YL-A
Originalni naziv Mi Motion-Activated Night Light 2 Bluetooth

Xiaomi | HotspotPro

*Da biste izvršili podešavanja ili ažurirali firmver u aplikaciji, prvo omogućite Bluetooth funkciju na telefonu, a zatim pomerite svoje telo unutar indukcionog opsega noćnog svetla ili pomerite Bluetooth prekidač na bilo koju stranu.

*Funkcije senzora mogu biti omogućene samo kada su povezane preko Bluetooth gejtveja. Uverite se da vaš nalog sadrži uređaje sa podrškom za Bluetooth mrežni prolaz.

*Senzor svetlosti može da se koristi za otkrivanje dva oblika ambijentalnog osvetljenja: svetlo ili tamno. Specifični podaci se ne prikazuju.

*Aplikacija Mi Home/Xiaomi Home sadrži deset različitih izveštaja, kada se uređaj koristi kao senzor pokreta i svetlosti.

Uključujući: kretanje ljudskog tela, status ambijentalnog svetla svetla/tamna, status ambijentalnog svetla svetla /tamno i ljudsko kretanje, nema pokreta ljudskog tela X minuta.

Dodatne informacije

Brend

Xiaomi

Tip konekcije

Bežični, Bluetooth