Filteri

Kapacitet

  •  (1)
  •  (10)
  •  (7)
  •  (1)
  •  (1)

Boja

Prikazani svi od ukupno 23 rezultata

Šta  je power bank? Sve što treba da znate o punjenju sa eksternim punjačem

Prazna baterija na telefonu može da bude veliki problem, posebno kada nemate gde da uključite telefon da se puni. Zato služi power bank ili eksterna baterija.

Power bank će držati Vaš telefon punim i bez strujnog punjača tako da ne morate da propustite priliku za selfi ili bitan poziv.

Za šta se koristi power bank?

Eksterna baterija power bank se koristi za punjenje uređaja koji rade na bateriju i to dok ste na putu ili van kuće. Može biti manja koja staje u džep ili veća sa većim kapacitetom punjenja.

Može puniti telefon, bežične slušalice, bluetooth zvučnike, pa čak i tablet.

Šta znači mAh?

mAh znači miliamper časova, to je jedinica mere koja se koristi za kapacitet baterije. Baterija sa više miliamper časova ima više snage i duže se može koristit sa jednim punjenjem.

Za power bank eksterne baterije mAh ukazuje na to koliko  puta ćete moći da napunite svoj telefon ili drugi uređaj pre nego što budete ponovo morali da napunite samu eksternu bateriju.

Koji power bank eksterni punjač je najbolji?

Power bank se najčešće koristi za punjenje telefona.

Kada birate koju eksternu bateriju da kupite, najbolje je odabrati onu koja je većeg kapaciteta od kapaciteta baterije na telefonu. Na primer, ako telefon ima bateriju koja ima 2000 mah treba birati power bank  od 2500mAh i veću kako biste mogli da napunite telefon najmanje 1 put do 100%.

Zašto treba imati power bank?

  • Lako se prenose – većina power bank baterija nije veća od telefona pa ih lako možete nositi sa sobom bilo kuda. Ne morate da brinete da će zauzeti previše mesta
  • Ne morate da potrošite bogatstvo da biste nabavili power bank. Većina modela ima pristupačne cene
  • Brzo punjenje– ako nemate vremena da sačekate da Vam se napuni telefon, možete poneti power bank i napuniti telefon u putu
  • Ne brinete o praznoj bateriji- bez obzira gde se nalazite možete napuniti telefon ako imate power bank

I na kraju, power bank eksterna baterija može biti od velike pomoći kada treba napuniti telefon ili neki drugi uređaj, kada ste na putovanju, kampovanju ili festivalu. Nekada nećete biti u mogućnosti da napunite telefon svojim punjačem, pa nije loše imati power bank pri ruci.