Univerzalni adapter za putovanja 100-240V 6A

 

рсд950.00

Ovaj mini ispravljač za putovanja širom sveta pokriva preko 150 zemalja u SAD, EU, UK, AUS, Aziji, rad u Nemačkoj, Španiji, Francuskoj, Kini, Južnoj Americi itd. Obezbedite efikasno rešenje za punjenje za vaša globalna putovanja.

Kompatibilan sa iPhone, iPad, Samsung Galaki serijom, Huavei, Motorola, LG, Soni, iMac iPad, tabletima, laptopom, Power Bankom, Bluetooth zvučnicima, slušalicama, digitalnim fotoaparatima

Dizajniran da zauzme minimalan prostor ne izazivajući dodatno opterećenje na vašem putovanju , štedeći prostor u koferu.

Prenosiv, lagan, lako se stavlja u torbu i najbolji za putovanja, kao i za dom, kancelariju itd.

 

Na zalihama

Količina

Opis

Univerzalni adapter za putovanja

Ovaj mini ispravljač za putovanja širom sveta pokriva preko 150 zemalja u SAD, EU, UK, AUS, Aziji, rad u Nemačkoj, Španiji, Francuskoj, Brazilu, Kini, Južnoj Americi, Bliskom istoku itd. Obezbedite efikasno rešenje za punjenje za vaša globalna putovanja .

Široka kompatibilnost

Ovaj adapter za putovanje kompatibilan sa iPhone, iPad, Samsung Galaki serijom, Huavei, Motorola, LG, Soni, iMac iPad, tabletima, laptopom, Pover Bankom, Bluetooth zvučnicima, slušalicama, digitalnim fotoaparatima, itd.

Ovaj adapter ne odgovara za uređaje velike snage (250V~6A MAX)

Dizajniran da zauzme minimalan prostor ne izazivajući dodatno opterećenje na vašem putovanju , štedeći prostor u koferu. Prenosiv, lagan, lako se stavlja u torbu i najbolji za putovanja, kao i za dom, kancelariju itd.

Multi Safeti Protection

Međunarodni putni adapter pruža zaštitu od preopterećenja, prepunjavanja, prekomerne struje i temperature, a nepregrevanja i požara. Univerzalni putni adapter sa sigurnosnim zaštitnim vratima kako bi se izbeglo direktno umetanje dečijih prstiju ili malih predmeta kako bi se sprečio strujni udar.

Izuzetan i lagan dizajn otporan na toplotu i protiv bacanja.

Lagani i kompaktni zidni punjač olakšava uključivanje i punjenje uređaja.

Udoban zahvat. Pogodno za upotrebu kod kuće, na putovanju, u kancelariji i poslovnom putovanju.

Dodatne informacije

Tip adaptera i kabla

Adapter za utičnicu

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Univerzalni adapter za putovanja 100-240V 6A“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *