SSD Silicon Power 2.5″ SATA A55 128GB SP128GBSS3A55S25

 

рсд2,003.00

  • Capacity 120GB, 240GB, 480GB, 960GB
  • Dimensions 100.0 x 69.9 x 7.0mm
  • Weight 63g (max.)
  • Interface SATA III
  • Performance Read(max.)
  • 120GB: 460 MB/s
   240GB: 460 MB/s
   480GB: 500 MB/s
   960GB: 500 MB/s
  • Performance Write(max.) 120GB: 360 MB/s 240GB: 450 MB/s 480GB: 450 MB/s 960GB: 450 MB/s
  • Operation Voltage 5V
  • MTBF (est) 1,500,000 hours
  • Vibration Resistance Test 20G
  • Shock Resistance Test 1500G Max
  • Certification CE / FCC / ROHS / BSMI / C-TICK / KC / EAC
  • Warranty 3 years
   *The SSD warranty is based on the TBW or Warranty period. Please click here for more information about Silicon Power Warranty Policy.
  • Note Performance results may vary, depending on system platform, software, interface, and capacity.

Silicon Power je renomirani proizvođač memorijskih i skladišnih rešenja, a nudi i liniju SSD (Solid State Drive) diskova visokih performansi. Evo nekoliko ključnih aspekata Silicon Power SSD diskova:

 1. Brzina i performanse: Silicon Power SSD diskovi pružaju izvanrednu brzinu čitanja i pisanja podataka, što rezultira brzim učitavanjem operativnog sistema, aplikacija i datoteka. Zahvaljujući tehnologiji NAND Flash memorije i naprednom kontroleru, Silicon Power SSD diskovi pružaju pouzdanu i visokokvalitetnu izvedbu u radu s podacima.
 2. Kapacitet i skladišni prostor: Silicon Power SSD diskovi dolaze u različitim kapacitetima, od manjih kapaciteta pogodnih za osnovne potrebe skladištenja, do većih kapaciteta za profesionalne korisnike koji zahtevaju više skladišta za svoje podatke. Bez obzira na vaše potrebe, Silicon Power SSD diskovi nude raznovrsne opcije skladištenja.
 3. Pouzdanost i trajnost: Silicon Power je poznat po kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. SSD diskovi ove kompanije pružaju visoku otpornost na udarce, vibracije i druge spoljne faktore. Dodatno, SSD diskovi nemaju pokretne delove, što ih čini manje podložnim oštećenjima i omogućava im duži radni vek u poređenju sa tradicionalnim hard diskovima.
 4. Napredne tehnologije i funkcionalnosti: Silicon Power SSD diskovi često uključuju napredne tehnologije i funkcionalnosti koje poboljšavaju performanse i pouzdanost. To može uključivati tehnologije kao što su ECC (Error Correction Code) zaštita, TRIM podrška, S.M.A.R.T. monitoring, kao i podršku za enkripciju podataka radi zaštite privatnosti.
 5. Kompatibilnost: Silicon Power SSD diskovi su kompatibilni sa širokim spektrom računara i operativnih sistema. Oni se mogu jednostavno instalirati u desktop računare, laptopove ili druge uređaje koji podržavaju standardne interfejse kao što su SATA ili PCIe. Takođe su kompatibilni sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, macOS i Linux.

Silicon Power SSD diskovi pružaju brze performanse, pouzdanost i raznovrsnost kapaciteta, nudeći korisnicima izvanredno iskustvo skladištenja podataka. Bez obzira da li je u pitanju nadogradnja postojećeg sistema ili izrada nove konfiguracije, Silicon Power SSD diskovi su pouzdan izbor koji će poboljšati performanse vašeg računara i pružiti vam siguran i dug rad.

Osim toga, Silicon Power SSD diskovi često nude i dodatne funkcionalnosti koje mogu unaprediti korisničko iskustvo. To može uključivati softver za upravljanje diskom koji omogućava praćenje statusa i upravljanje performansama SSD-a, kao i alate za kloniranje podataka koji olakšavaju migraciju podataka sa starog diska na novi SSD.

Silicon Power takođe stavlja naglasak na sigurnost podataka. Neki modeli SSD diskova dolaze sa podrškom za hardversku enkripciju podataka, kao što je AES-256 enkripcija, koja pruža dodatni sloj zaštite vašim podacima.

Kompanija Silicon Power takođe ima dobar ugled kada je u pitanju podrška i garancija. Oni pružaju pouzdanu podršku korisnicima u slučaju problema ili pitanja i često obezbeđuju višegodišnje garancije na svoje proizvode, što daje dodatnu sigurnost korisnicima.

Važno je napomenuti da je konkretan izbor SSD diska uvek zavisan od vaših specifičnih potreba i preferencija. Preporučuje se da proverite specifikacije, performanse i korisničke recenzije za odabrane modele Silicon Power SSD diskova kako biste se uverili da odgovaraju vašim zahtevima i očekivanjima.

Ukupno uzevši, Silicon Power SSD diskovi su poznati po svojim visokim performansama, pouzdanošću i naprednim funkcionalnostima, čineći ih atraktivnim izborom za sve korisnike koji traže brzo, sigurno i efikasno skladištenje podataka.

Na zalihama

Količina
SKU: DC20434. Kategorija: . Tags: , , , , , .

Opis

 

3D TLC NAND, SLC Cache, 7mm 2.5″ Blue – Max 550/420 Mb/s – Full Capacity