SSD M.2 NVMe Kingston 500GB Gen.4 SNV2S/500g

 

рсд5,600.00Besplatna isporuka!

Jednostavno rešenje za nadogradnju laptopa i poboljšanje performansi.

Namenjen je svima koji žele da nadograde svoj računar.

.

Nema na zalihama

SKU: DS27127. Kategorija: . Tags: , , , , , .

Opis

Kingston 500Gb SSD NVMe PCIe 4.0 NV2

Ovaj proizvod možete ugraditi u svoj desktop/laptop u našem servisu i na taj način ostvariti dodatne pogodnosti, nižu cenu reinstalacije sistema, ugradnje i redovnog održavanja.

Kingston je poznati proizvođač memorijskih i skladišnih rešenja, a nudi i liniju NVMe (Non-Volatile Memory Express) SSD-ova koji pružaju visoke performanse i pouzdanost. Evo nekoliko ključnih aspekata Kingston NVMe diskova:

  1. Brzina i performanse: Kingston NVMe diskovi koriste PCIe interfejs, uključujući i najnoviju generaciju PCIe 4.0. To omogućava visoku propusnost i brze brzine prenosa podataka. Kingston NVMe diskovi pružaju izvanredno brzo čitanje i pisanje podataka, što rezultira bržim učitavanjem operativnog sistema, aplikacija i datoteka. Bez obzira da li se radi o uobičajenim zadacima na računaru ili zahtevnim radnim opterećenjima, Kingston NVMe diskovi pružaju odzivne performanse.
  2. Kapacitet i skladišni prostor: Kingston NVMe diskovi dolaze u različitim kapacitetima, što omogućava korisnicima da odaberu skladišni prostor koji odgovara njihovim potrebama. Bilo da je potrebno skladištiti veliku količinu multimedijalnih datoteka ili pokrenuti složene aplikacije, Kingston NVMe diskovi mogu pružiti prostor za smeštanje svih tih podataka.
  3. Pouzdanost i trajnost: Kingston je poznat po svojoj reputaciji kada je u pitanju kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda. Kingston NVMe diskovi nisu izuzetak. Oni su konstruisani da budu izdržljivi i pouzdani, sa visokom otpornošću na udarce, vibracije i druge spoljne faktore koji mogu uticati na rad skladišnog uređaja. Kingston takođe pruža garanciju na svoje proizvode, što dodatno pruža korisnicima sigurnost i mir.
  4. Napredne tehnologije i funkcionalnosti: Kingston NVMe diskovi mogu sadržati i napredne tehnologije koje poboljšavaju performanse i upravljanje podacima. To uključuje tehnologiju keširanja, TRIM podršku, AES enkripciju, ECC (Error Correction Code) zaštite i druge funkcionalnosti koje poboljšavaju sigurnost i integritet podataka.
  5. Kompatibilnost: Kingston NVMe diskovi su kompatibilni sa većinom modernih računara i matičnih ploča koje podržavaju PCIe interfejs. Oni mogu biti jednostavno instalirani i konfigurisani kako bi se koristili kao primarni sistemski disk ili dodatni skladišni prostor. Takođe su kompatibilni sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, macOS i Linux.

Kingston NVMe diskovi pružaju sveukupno izuzetno iskustvo skladištenja podataka. Kombinacija brzine, kapaciteta, pouzdanosti i naprednih funkcionalnosti čini ih atraktivnim izborom za sve vrste korisnika, od običnih korisnika do profesionalnih kreatora sadržaja. Bez obzira da li je u pitanju ubrzanje performansi računara, brže učitavanje aplikacija ili samo potreba za većim skladišnim kapacitetom, Kingston NVMe diskovi pružaju visokokvalitetno skladištenje podataka koje zadovoljava i premašuje očekivanja korisnika.

Uzimajući u obzir renome i dugogodišnje iskustvo kompanije Kingston u proizvodnji memorijskih uređaja, možete imati poverenja u kvalitet i performanse njihovih NVMe diskova. Bilo da nadograđujete postojeći sistem ili gradite novu konfiguraciju, Kingston NVMe diskovi su pouzdan izbor koji može poboljšati performanse vašeg računara i pružiti vam sigurnost i efikasnost u radu sa podacima.

Specifications

Form factor M.2 2280
Interface PCIe 4.0 x4 NVMe
Capacities2 250GB, 500GB, 1TB, 2TB, 4TB
Sequential read/write1 250GB – 3,000/1,300MB/s
500GB – 3,500/2,100MB/s
1TB – 3,500/2,100MB/s
2TB – 4TB – 3,500/2,800MB/s
Endurance (Total bytes written)3 250GB – 80TB
500GB – 160TB
1TB – 320TB
2TB – 640TB
4TB – 1280TB
Storage temperature -40°C~85°C
Operating temperature 0°C~70°C
Dimensions 22mm x 80mm x 2.2mm
Weight 7g (all capacities)
Vibration operating 2.17G (7-800 Hz)
Vibration non-operating 20G (20-1000Hz)
MTBF 1,500,000 hours
Warranty/Support4 Limited 3-year warranty with free technical support

Dodatne informacije

Brend

Kingston

Kategorija

SSD

Format

M.2

Interfejs

PCIe

Kapacitet

500GB