Slusalice bluetooth Moxom MX-WL15 crne

 

рсд2,380.00

Slusalice bluetooth Moxom MX-WL15 crne

Ovaj par slušalica omogućava vam 9 sati neprekidnog slušanja muzike ili razgovora, dok je vreme punjenja svega 2.5 sata.

Dizajnirane su tako da vam pruže maksimalnu udobnost i sigurnost tokom nošenja, bez obzira na to koliko dugo ih koristite

Uživajte u svakom tonu i ritmu sa Moxom MX-WL15 bluetooth slušalicama – vaš savršen partner za muzičko uživanje u pokretu.

Količina
SKU: SL1085. Kategorija: .

Opis

Bluetooth slusalice Moxom MX-WL15 su tvoj idealan saputnik za svakodnevne aktivnosti! Sa njima možeš uživati u omiljenoj muzici bez zapetljanih kablova, jer se lako povezuju putem Bluetooth-a ili kablom.

Njihova Bluetooth verzija 5.0 omogućava stabilnu vezu na rastojanju do 10 metara, dok ćeš zahvaljujući osetljivosti od 110dB čuti svaki ton kristalno jasno. Sa impresivnom baterijom kapaciteta 500mAh, možeš uživati u muzici ili razgovorima do čak 9 sati pre nego što se moraš ponovo povezati.

Slušalice MX-WL15 su dizajnirane sa tvojom udobnošću na umu, sa impendancom od 32Ω i frekvencijom od 2042 – 2.480 GHz, pružajući vrhunski zvuk bez obzira na žanr koji slušaš.

Sa mogućnošću brzog punjenja u roku do 2.5 sati, nećeš morati dugo čekati da se ponovo prepustiš omiljenim pesmama.

Uz slušalice Moxom MX-WL15, dobićeš ne samo vrhunski kvalitet zvuka već i praktičnost i slobodu kretanja. Neka ti muzika uvek bude uz tebe, bez obzira na tvoje aktivnosti!

Povezivanje: Bluetooth i kablom

Bluetooth verzija: 5.0

Domet Bluetooth veze: 10m

Osetljivost: 110±3dB

Impedanca: 32Ω

Frekvencija: 2042 – 2.480 GHz

Baterija:

Kapacitet: 500mAh

Tip: punjva

Autonomija rada: slušanje muzike ili razgovor do 9h

Vreme punjenja: do 2.5h

Dodatne informacije

Kategorija

Bluetooth slušalice velike

Možda će vam se svideti …