Slušalice Bluetooth Airpods REMAX CozyBuds W13 crne

 

рсд3,120.00

Slušalice Bluetooth Airpods REMAX CozyBuds W13 crne

REMAX CozyBuds Bluetooth slušalice – savršen spoj kvaliteta, udobnosti i praktičnosti!

Sa najnovijom Bluetooth verzijom 5.3, ove slušalice omogućavaju stabilnu i brzu vezu sa tvojim uređajem na udaljenosti od čak 10m.

Ako brineš o trajanju baterije, ne brini – sa kapacitetom baterije od 30mAh za slušalice i 250mAh za kućište slušalica, možeš uživati u neprekidnom slušanju muzike tokom čak 5 sati. A kada se baterija isprazni, brzo je možeš napuniti za samo 2 sata i nastaviti sa slušanjem.

Količina
SKU: SL1449. Kategorija: .

Opis

Ovo su REMAX CozyBuds Bluetooth slušalice – savršen spoj kvaliteta, udobnosti i praktičnosti! Sa najnovijom Bluetooth verzijom 5.3, ove slušalice omogućavaju stabilnu i brzu vezu sa tvojim uređajem na udaljenosti od čak 10m. Ako brineš o trajanju baterije, ne brini – baterija slušalica traje 5 sati, dok baterija kućišta slušalica može izdržati do 250mAh, sa standby time-om od neverovatnih 40 sati!

Uz vreme punjenja od samo 2 sata, uvek možeš biti siguran da će tvoje CozyBuds slušalice biti spremne za korišćenje kad god ti zatrebaju. Sa ovim slušalicama, uživaćeš u omiljenoj muzici bez prekida i bez brige za bateriju. Lagane, udobne i moderne, REMAX CozyBuds su idealne za aktivne ljude koji žele vrhunski kvalitet zvuka gde god da se nalaze.

Neka tvoje iskustvo sa slušalicama bude još ugodnije – od sada možeš biti u pokretu, obavljati svoje obaveze ili uživati u omiljenoj muzici bez neprijatnih kabala i sa slobodom pokreta. Uz REMAX CozyBuds Bluetooth slušalice, uvek ćeš biti u toku sa trendovima i imati vrhunski kvalitet zvuka na dohvat ruke. Nabavi svoje CozyBuds slušalice danas i uživaj u jednostavnosti i kvalitetu!

SPECIFIKACIJE:

  1. Bluetooth verzija: 5.3
  2. Baterija slušalica: 30mAh
  3. Baterija kućišta slušalica: 250mAh
  4. Vreme punjenja: 2h
  5. Vreme slušanja muzike: 5h
  6. Standby time: 40h
  7. Domet: 10m

Dodatne informacije

Kategorija

Bluetooth slušalice

Boja

Crna